MAAK KENNIS MET
BURO LETSELSCHADE

Buro Letselschade maakt zich hard voor uw belangen. Bij Buro Letselschade wordt u bijgestaan door mr. Mark van Raak (LSA), mr. Romana van der Leij en mr. Lisanne Jansen. Samen strijden zij vol passie voor uw rechten. Het team beschikt over uitmuntende juridische vaardigheden en heeft daarnaast een uitstekend netwerk, zodat gewaarborgd blijft dat – indien nodig – de beste arbeidsdeskundigen, fiscalisten en medisch adviseurs worden ingeschakeld.

Buro Letselschade is een label van het gerenommeerde advocatenkantoor Rijppaert & Peeters Advocaten. Daarmee heeft u niet alleen de volledige steun van onze letselschadespecialisten, maar kunt u ook rekenen op een achterban aan advocaten uit alle rechtsgebieden. Vertel ons wat er is gebeurd, en wij zorgen voor de rest. 

 

UW TEAM

MR. MARK VAN RAAK

"Opboksen tegen verzekeraars? Laat dat maar aan ons over."

MR. ROMANA VAN DER LEIJ

‘We pakken uw zaak direct op, daar kunt u op vertrouwen’

MR. LISANNE JANSEN

"Er komt veel op u af. Wij nemen die zorgen graag van u over."

 
lsa.PNG

LSA Advocaten

Buro Letselschade wordt aangevoerd door LSA Advocaat Mr. Mark van Raak. Uitsluitend ervaren advocaten die de postacademische specialisatieopleiding Grotius Personenschade met goed gevolg hebben afgerond, die voldoen aan de bijscholingsverplichtingen, en die minimaal 500 uur per jaar aan letselschadezaken besteden, mogen lid zijn van de LSA (Vereniging van Letselschadeadvocaten). 

 

Wat kost een letselschade advocaat?

Bij Buro letselschade gaat het om uw belang. Staat de aansprakelijkheid vast, dan verhalen we onze kosten op de wederpartij. Staat de aansprakelijkheid niet vast? Ook dan vechten we voor uw belangen binnen beperkte risico's. Mogelijkheden zijn No Cure No Pay, een vaste prijsafspraak, gefinancierde rechtsbijstand (pro deo) of uw eventuele rechtsbijstandverzekering. 


Als label van Rijppaert & Peeters Advocaten, beschikt u bij Buro Letselschade bovendien over een achterban met alle rechtsgebieden die uw zaak mogelijk kunnen ondersteunen. En uiteraard kunt u onze letselschadeadvocaten altijd eerst vrijblijvend bellen voor meer informatie en advies.

 

WAAROM BURO LETSELSCHADE

Ruim 40 jaar ervaring

Alle expertises in één kantoor

Uw eigen betrokken contactpersoon

No Cure, No Pay

 

CLIËNT MET LETSEL NA ONGEVAL

"Hele goede ervaring en begeleiding. Ben zeer professioneel en eerlijk bijgestaan door twee advocaten in een letselzaak. Altijd bereikbaar voor vragen en antwoorden. Zeer tevreden met de uiteindelijke uitkomst van de zaak. Voor mij een dikke 10."

 

BURO LETSELSCHADE IN HET NIEUWS

MOORZAAK UTRECHTSE STUDENTE

ZAAK GEMASKERDE MAN MET SLAGERSMES

ZAAK GEWAPENDE OVERVAL

VEEL UITSPRAKEN OP RECHTSPRAAK.NL

 

LAATSTE BLOGS OVER LETSELSCHADE

 
 

WAT IS ER GEBEURD?

 

Volgen

  • LinkedIn
  • Facebook

Contact opnemen

+31 (0) 76 2005 505

Adres

Keizerstraat 11
4811 HL Breda

Nederland

Heuvelstraat 10
4901 KD Oosterhout
Nederland

©2020 by Buro Letselschade. 

Disclaimer