top of page
Stad Verkeer bij Nacht

LETSEL DOOR VERKEERSONGEVAL

Ons team van toegewijde advocaten begrijpt het belang van uw zaak. Met ervaring in een breed scala aan expertisegebieden zal Buro Letselschade uw juridische kwesties met zorg en professionaliteit behandelen. Neem vandaag nog contact met ons op.

Vekeersongeval: Kop

LETSEL NA EEN VERKEERSONGEVAL

Auto ongeluk letsel

BETROKKEN BIJ EEN VERKEERSONGEVAL?

U bent betrokken geraakt bij een verkeersongeval? Wij begrijpen dat uw herstel nu alle aandacht vraagt. Toch is het belangrijk om bij dit soort zaken zo spoedig mogelijk te starten met het vaststellen van de aansprakelijkheid. Zo weten wij op wie we uw schadevergoeding kunnen verhalen.


Bij dit soort letselzaken gaat het onder meer om vergoedingen van medische kosten, gemiste inkomsten, aanpassingen in de woning en psychische schade (smartengeld). Wij hebben oog voor het slachtoffer, maar bijvoorbeeld ook voor de naasten die verantwoordelijk worden voor de zorg van het slachtoffer. Wij horen graag uw verhaal, zodat we u kunnen vertellen wat uw mogelijkheden en rechten zijn.

Kind letselschade

WANNEER HEEFT U EEN LETSELSCHADEADVOCAAT NODIG?

Een letselschadeadvocaat weet precies wat uw rechten zijn. Zelfs als de aansprakelijkheid direct vaststaat, zien we dat slachtoffers vaak worden afgescheept met een portie van hun rechtmatige schadevergoeding. Bovendien brengt dit onnodige stress met zich mee, die we u graag besparen. Er komt immers al meer dan genoeg op u af.

Letselschade advocaat

WAT KOST EEN LETSELSCHADEADVOCAAT?

Bij Buro letselschade gaat het om uw belang. Staat de aansprakelijkheid vast, dan verhalen we onze kosten op de wederpartij. Staat de aansprakelijkheid niet vast? Ook dan vechten we voor uw belangen binnen beperkte risico's. Mogelijkheden zijn No Cure No Pay, een vaste prijsafspraak, gefinancierde rechtsbijstand (pro deo) of uw eventuele rechtsbijstandverzekering. 

 

Als label van Rijppaert & Peeters Advocaten, beschikt u bij Buro Letselschade bovendien over een achterban met alle rechtsgebieden die uw zaak mogelijk kunnen ondersteunen. En uiteraard kunt u onze letselschadeadvocaten altijd eerst vrijblijvend bellen voor meer informatie en advies.

Vekeersongeval: Praktijken

VERKEERSLETSEL IN CIJFERS

Auto ongeluk gevaren driehoek

VERKEERSONGEVALLEN

In 2020 raakten naar schatting 19.000 personen ernstig gewond in het verkeer in Nederland.

CLIËNT VAN BURO LETSELSCHADE (VERKEERSONGEVAL)

"Het doet me goed mensen zoals jou te mogen ontmoeten Mark. Ik waardeer zeer jouw hulp, inzet en kennis te hebben mogen ontvangen alsook je persoonlijke manier van contact."

DIRECT AAN DE SLAG VOOR UW ZAAK

INTRODUCTIESESSIE

Letselschadezaken kunnen gecompliceerd zijn en daarom is het van cruciaal belang om goed geïnformeerd te werk te gaan. Daarom nemen we de tijd om uw verhaal te horen. U mag ervan uitgaan dat wij u bij elke stap van het proces goed begeleiden.

AAN DE SLAG

Ons gespecialiseerde team heeft de nodige ervaring en expertise in huis om uw zaak zo soepel mogelijk te laten verlopen. We gaan direct aan de slag voor uw zaak, en houden u steeds op de hoogte. Als u vragen heeft, hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen.

SNEL RESULTAAT

We halen de onderste steen boven, onderzoeken de toedracht van het ongeval met feitonderzoek en stellen de verantwoordelijke aansprakelijk en onderzoeken op wie we uw schade kunnen verhalen. Indien nodig via een rechtszaak, maar altijd met uw belang voorop.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Bedankt voor de inzending!

Vekeersongeval: Contact
bottom of page