top of page
photo-of-medical-professionals-wearing-p

LETSEL NA EEN MEDISCHE MISSER

Ons team van toegewijde advocaten begrijpt het belang van uw zaak. Met ervaring in een breed scala aan expertisegebieden zal Buro Letselschade uw juridische kwesties met zorg en professionaliteit behandelen. Neem vandaag nog contact met ons op.

Letselchade ziekenhuis

LETSEL DOOR EEN MEDISCHE MISSER

Het is een nachtmerrie voor velen, wakker worden na een operatie en dan te horen krijgen dat er iets gruwelijk is misgegaan. Of wellicht nog lastiger: enige tijd na een ingreep bemerken dat er onvoorziene complicaties optreden en hierin niet door de artsen gehoord worden. Of misschien hoort u wel tot de ongelukkigen die is behandeld voor een verkeerde diagnose of niet op tijd de hulp kreeg die u nodig had. 


Hoewel medische ingrepen vaak gepaard gaan met risico's en artsen altijd menselijke fouten kunnen maken, kunnen medische missers ook verwijtbare fouten zijn. In dat geval wilt u kunnen vertrouwen op een letselschadeadvocaat die weet op te boksen tegen medische instanties en diens verzekeraars. 

medische misser

WANNEER HEEFT U EEN LETSELSCHADEADVOCAAT NODIG?

In het geval van letselschade als gevolg van een medische misser staat uw herstel natuurlijk voorop. Toch is het belangrijk zo snel mogelijk bij ons aan te kloppen. Hoe eerder u komt, hoe beter wij zaken kunnen onderzoeken en vastleggen. 

Er komt veel kijken bij dergelijke zaken. Zo schakelen wij een medisch adviseur in en vragen het medisch dossier op. Met onze medisch en juridische experts onderzoeken we wat er speelt en of er normen zijn geschonden. Als de arts of hulpverlener niet heeft gehandeld zoals van diegene mocht worden verwacht, dan zorgen onze advocaten ervoor dat u de schadevergoeding krijgt waar u recht op hebt. Of het nu gaat over directe medische kosten, gemiste inkomsten, aanpassingen in huis of voorzieningen voor u of uw naasten; u kunt erop vertrouwen dat uw belangen daadkrachtig worden behartigd. 

WAT KOST EEN LETSELSCHADEADVOCAAT?

Bij Buro Letselschade gaat het om uw belang. Staat de aansprakelijkheid vast, dan verhalen we onze kosten op de wederpartij. Staat de aansprakelijkheid niet vast? Ook dan vechten we voor uw belangen binnen beperkte risico's. Mogelijkheden zijn No Cure No Pay, een vaste prijsafspraak, gefinancierde rechtsbijstand (pro deo) of uw eventuele rechtsbijstandverzekering. 

 

Als label van Rijppaert & Peeters Advocaten, beschikt u bij Buro Letselschade bovendien over een achterban met alle rechtsgebieden die uw zaak mogelijk kunnen ondersteunen. En uiteraard kunt u onze letselschadeadvocaten altijd eerst vrijblijvend bellen voor meer informatie en advies.

MEDISCHE MISSERS IN CIJFERS

Schadevergoeding

OVERLEDENEN

In Nederland sterven elke maand zeker twintig ziekenhuispatiënten door medische fouten. Dat blijkt uit cijfers die RTL Nieuws heeft opgevraagd bij de Inspectie Gezondheidszorg.

DIRECT AAN DE SLAG VOOR UW ZAAK

INTRODUCTIESESSIE

Letselschadezaken kunnen gecompliceerd zijn en daarom is het van cruciaal belang om goed geïnformeerd te werk te gaan. Daarom nemen we de tijd om uw verhaal te horen. U mag ervan uitgaan dat wij u bij elke stap van het proces goed begeleiden.

AAN DE SLAG

Ons gespecialiseerde team van advocaten heeft de nodige ervaring en expertise in huis om uw zaak zo soepel mogelijk te laten verlopen. We gaan direct aan de slag voor uw zaak, en houden u steeds op de hoogte. Als u vragen heeft, hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen.

SNEL RESULTAAT

We halen de onderste steen boven, onderzoeken de toedracht van de fout met feitonderzoek en stellen de verantwoordelijke aansprakelijk en onderzoeken op wie we uw schade kunnen verhalen. Indien nodig via een rechtzaak, maar altijd met uw belang voorop.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Bedankt voor de inzending!

Medische Misser: Contact
bottom of page