top of page
left-fist-635356.jpg

LETSEL DOOR ONRECHTMATIG HANDELEN EN GEWELD

Ons team van toegewijde advocaten begrijpt het belang van uw zaak. Met ervaring in een breed scala aan expertisegebieden zal Buro Letselschade uw juridische kwesties met zorg en professionaliteit behandelen. Neem vandaag nog contact met ons op.

LETSEL NA ONRECHTMATIG HANDELEN

gevecht letsel

ONRECHTMATIG HANDELEN EN GEWELD

Letsel is niet altijd het resultaat van een ongeluk of domme pech. Helaas zien we ook veel cliënten die slachtoffer zijn geworden van slechte intenties van andere personen. Geweld na het uitgaan, na een verkeersongeval, bij overvallen of anderszins zinloos geweld. U kunt het haast zo gek niet bedenken, maar mensen kunnen elkaar ernstig schaden.


Vanwege die fysieke en emotionele letselschade die zij aanrichten, kunnen plegers van geweldsdelicten behalve strafrechtelijk ook privaatrechtelijk worden vervolgd. Dat betekent dat niet alleen wordt gekeken naar de strafmaat voor de dader, maar ook naar mogelijke vergoedingen voor (indirecte) slachtoffers en nabestaanden.

geweld letsel

WANNEER HEEFT U EEN LETSELSCHADEADVOCAAT NODIG?

Als uzelf slachtoffer wordt van onrechtmatig handelen of geweld, heeft u recht op vergoeding van uw schade. Ook als u niet direct slachtoffer bent geworden, maar bijvoorbeeld een geliefde verliest als gevolg van dit geweld, of als u het geweld ziet en hierdoor getraumatiseerd raakt, kunt in aanmerking komen voor een schadevergoeding. Of wordt u verantwoordelijk voor de zorg van een familielid met blijvende letselschade?


Medische kosten, gemiste inkomsten, psychische hulp. Een letselschadeadvocaat weet precies wat uw rechten zijn. Zelfs als de aansprakelijkheid direct vaststaat, zien we dat slachtoffers vaak worden afgescheept met een portie van hun rechtmatige schadevergoeding. Bovendien brengt dit onnodige stress met zich mee, die we u graag besparen. Er komt immers al meer dan genoeg op u af.

letselschadeadvocaat

WAT KOST EEN LETSELSCHADEADVOCAAT?

Bij Buro Letselschade gaat het om uw belang. Staat de aansprakelijkheid vast, dan verhalen we onze kosten op de wederpartij. Staat de aansprakelijkheid niet vast? Ook dan vechten we voor uw belangen binnen beperkte risico's. Mogelijkheden zijn No Cure No Pay, een vaste prijsafspraak, gefinancierde rechtsbijstand (pro deo) of uw eventuele rechtsbijstandverzekering. 

 

Als label van Rijppaert & Peeters Advocaten, beschikt u bij Buro Letselschade bovendien over een achterban met alle rechtsgebieden die uw zaak mogelijk kunnen ondersteunen. En uiteraard kunt u onze letselschadeadvocaten altijd eerst vrijblijvend bellen voor meer informatie en advies.

LETSELSCHADE IN CIJFERS

schadevergoeding

SMARTENGELD STIJGT STERK

Slachtoffers van een misdrijf, ongeval of medische misser krijgen steeds hogere vergoedingen voor psychische schade. Na jaren stagnatie is het hoogste smartengeldbedrag gestegen tot 250.000 euro, een ton meer dan vier jaar geleden

SLACHTOFFER-HULP

Veel van onze cliënten worden geholpen door Slachtofferhulp en komen voor het juridische traject dan uiteindelijk bij ons terecht. Maar u kunt natuurlijk ook direct na een voorval contact met ons opnemen. Afhankelijk van uw zaak, zoeken we naar de beste oplossing voor het beste resultaat. We bekijken of we ons moeten richten op de dader of diens verzekeraar, of we ons moeten voegen in een strafproces of dat wij een verzoek bij het Schadefonds Geweldsmisdrijven gaan indienen. We zetten ons volledig in voor uw rechten en belangen.

DIRECT AAN DE SLAG VOOR UW ZAAK

INTRODUCTIESESSIE

Letselschadezaken kunnen gecompliceerd zijn en daarom is het van cruciaal belang om goed geïnformeerd te werk te gaan. Daarom nemen we de tijd om uw verhaal te horen. U mag ervan uitgaan dat wij u bij elke stap van het proces goed begeleiden.

AAN DE SLAG

Ons gespecialiseerde team heeft de nodige ervaring en expertise in huis om uw zaak zo soepel mogelijk te laten verlopen. We gaan direct aan de slag voor uw zaak, en houden u steeds op de hoogte. Als u vragen heeft, hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen.

SNEL RESULTAAT

We halen de onderste steen boven, onderzoeken de toedracht van het ongeval met feitonderzoek en stellen de verantwoordelijke aansprakelijk en onderzoeken op wie we uw schade kunnen verhalen. Indien nodig via een rechtszaak, maar altijd met uw belang voorop.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Bedankt voor de inzending!

Onrechtmatig handelen & geweld: Contact
bottom of page