MEDIABERICHTGEVING

Buro Letselschade haalt regelmatig het nieuws  Hieronder treft u een greep aan van een aantal interviews en berichtgevingen in de media over onze advocaten en ons juridisch werk.

ZAAK SNIJWONDEN DOOR
GEMASKERDE MAN

Een dossier dat veel losmaakte, betrof de bizarre zaak waarbij onze cliënte, in het bos, uit het niets door een gemaskerde man met een slagersmes was aangevallen.

Lees meer 

STALKING EN MOORD LAURA KORSMAN

Namens de nabestaanden van de op 11 juli 2018 vermoorde Utrechtse studente Laura Korsman heeft mr. Van Raak zich in de strafzaken jegens Zamir M. gevoegd. Ook heeft Mark van Raak namens de ouders van Laura een onderzoek aangevraagd bij de Inspectie Justitie en Veiligheid. Aan deze zaak is in de landelijke media veel aandacht besteed.

Zie o.a.:
AD.nl

RTL Nieuws

RTL Boulevard

NU.nl


Kijk hier voor onze laatste berichtgeving in de zaak Korsman

GEWAPENDE OVERVAL

In deze zaak stond mr. Van der Leij een familie bij die slachtoffer was geworden van een gewapende overval in hun juwelierszaak. Begin 2018 stonden twee zittingsdagen gepland bij het gerechtshof Den Bosch, naar aanleiding waarvan dit krantenartikel verscheen in de BN de Stem.

ZAAK MISHANDELING BUSCHAUFFEUR

Vanwege de coronamaatregelen vroeg een buschauffeuse een passagier een mondkapje op te doen. Hierop werd zij mishandeld. Advocaat Lisanne Jansen stond het slachtoffer bij.

RECHTSPRAAK.NL

Follow

  • LinkedIn
  • Facebook

Contact

+31 (0) 76 2005 505

Address

Keizerstraat 11
4811 HL Breda

Nederland

Heuvelstraat 10
4901 KD Oosterhout
Nederland

©2020 by Buro Letselschade. 

Disclaimer