top of page
bouw instrumenten

LETSEL ALS GEVOLG VAN EEN BEDRIJFSONGEVAL

Ons team van toegewijde advocaten begrijpt het belang van uw zaak. Met ervaring in een breed scala aan expertisegebieden zal Buro Letselschade uw juridische kwesties met zorg en professionaliteit behandelen. Neem vandaag nog contact met ons op.

WERKGEVERSAANSPRAKELIJKHEID

bedrijfsongeluk

ZIEK OF GEWOND GERAAKT OP HET WERK?

Een groot deel van onze cliënten is slachtoffer van een ongeval op het werk. Denk aan een val van grote hoogte, blootstelling aan giftige stoffen of aanrijdingen. Maar ook overbelasting, ziek worden op het werk, RSI, burnout en allerhande bedrijfsongevallen kunnen verstrekkende gevolgen hebben. Als werknemer kunt u uw werkgever aanspreken op haar zorgplicht. Lijdt u schade in de uitoefening van uw werkzaamheden, dan is in beginsel sprake van werkgeversaansprakelijkheid.

Bij een directe oorzaak-gevolg situatie ligt dit minder complex dan wanneer ziekten als gevolg van langdurige blootstelling pas later aan het licht komen. Causaliteit, dus de relatie tussen de werkomstandigheden en het letsel, moet zo snel mogelijk worden aangetoond. 

letsel op werk

WANNEER HEEFT U EEN LETSELSCHADEADVOCAAT NODIG?

Omdat bedrijfsongevallen vaak lastig zijn aan te tonen, hebt u een gespecialiseerde advocaat nodig die precies weet hoe het beste om te gaan met de specifieke bewijsregels. Wij zorgen dat de onderste steen boven komt. Is de arbeidsinspectie geweest? Kunnen we getuigen horen? Wat vinden we in het medisch dossier? Is een zorgplicht geschonden? Kon uw ongeval voorkomen worden? 

Wij zullen vaststellen wie aansprakelijk is voor de ontstane schade. Wat houdt die schade in en wie gaat die vergoeden? Wij richten ons op uw schadevergoeding, zodat u zich kunt richten op uw herstel.  

WAT KOST EEN LETSELSCHADEADVOCAAT?

Bij Buro letselschade gaat het om uw belang. Daarom werken we op basis van No Cure, No Pay. Onze kosten verhalen we volledig op de wederpartij. Zo zijn er voor u geen risico's aan verboden. Als label van Rijppaert en Peeters, beschikt u bovendien over een achterban met alle rechtsgebieden die uw zaak mogelijk kunnen ondersteunen. En uiteraard kunt u onze letselschadeadvocaten altijd eerst vrijblijvend bellen voor meer informatie en advies.

SCHADEPOSTEN


Voor welke schadeposten kunt u schadevergoeding krijgen als u slachtoffer bent van letselschade? Download de infographic met alle schadeposten door op de knop hieronder te drukken.

BEDRIJFSONGEVALLEN IN CIJFERS

Taping een schouder wond

ONGEVALLEN IN NEDERLAND

In Nederland vinden jaarlijks ongeveer 2300 ernstige ongevallen plaats met blijvend letsel, ziekenhuisopname of overlijden als gevolg, blijkt uit cijfers van het RIVM.

DIRECT AAN DE SLAG VOOR UW ZAAK

INTRODUCTIESESSIE

Letselschadezaken kunnen gecompliceerd zijn en daarom is het van cruciaal belang om goed geïnformeerd te werk te gaan. Daarom nemen we de tijd om uw verhaal te horen. U mag ervan uitgaan dat wij u bij elke stap van het proces goed begeleiden.

AAN DE SLAG

Ons gespecialiseerde team heeft de nodige ervaring en expertise in huis om uw zaak zo soepel mogelijk te laten verlopen. We gaan direct aan de slag voor uw zaak, en houden u steeds op de hoogte. Als u vragen heeft, hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen.

SNEL RESULTAAT

We halen de onderste steen boven, onderzoeken de toedracht van het ongeval met feitonderzoek en stellen de verantwoordelijke aansprakelijk en onderzoeken op wie we uw schade kunnen verhalen. Indien nodig via een rechtszaak, maar altijd met uw belang voorop.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Bedankt voor de inzending!

Bedrijfsongeval: Contact
bottom of page