top of page
  • Foto van schrijverBuro Letselschade

Driekwart slachtoffers loopt schadevergoeding mis; Slachtofferhulp Nederland start campagne

Jaarlijks worden circa vier miljoen mensen slachtoffer van een misdrijf, verkeersongeval of calamiteit. Als gevolg daarvan staat het leven van een slachtoffer vaak volledig op z’n kop. Een schadevergoeding kan bijdragen aan het herstel van het slachtoffer. Uit onderzoek blijkt echter dat driekwart van de slachtoffers daar geen aanspraak op maakt.


Slachtofferhulp Nederland start daarom de campagne ‘Het blijft je achtervolgen’ om slachtoffers te laten zien hoe zij recht en herstel kunnen vinden. Een onderdeel van deze campagne is het wijzen van slachtoffers op het aanvragen van schadevergoedingen.


Wat ons betreft een zeer goede campagne. In de praktijk merken wij namelijk helaas (ook) dat slachtoffers vaak niet weten waar te beginnen, te laat worden geïnformeerd en/of niet weten waar ze recht op hebben. Tijdig de juiste hulp inschakelen is daarom van groot belang. De gevolgen van een misdrijf of ongeval kunnen namelijk zeer verstrekkend zijn en de schade als gevolg daarvan kan fors oplopen.


Bent u zelf slachtoffer? Weet dat u altijd contact met ons op kunt nemen. Wij staan u graag te woord en helpen u graag.Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page