top of page
  • Foto van schrijverBuro Letselschade

Slachtofferzaken: online portaal

Bijgewerkt op: 25 jun. 2021

Vanaf het moment dat slachtoffers aangifte doen, krijgen zij met verschillende instanties te maken die allemaal informatie sturen. Er komt dan veel op slachtoffers af, waardoor zij snel het overzicht kunnen verliezen.


Hier komt hopelijk vanaf nu verandering in. Sinds deze week kunnen slachtoffers van een misdrijf namelijk informatie over hun zaak op één plek vinden: het online portaal “Mijn Slachtofferzaak”.


Door in te loggen met DigiD krijgen slachtoffers toegang tot dit portaal. Alle informatie wordt in het online portaal verzameld, zodat slachtoffers overzichtelijk en eenvoudig inzicht hebben in de voortgang van hun zaak en overige belangrijke informatie kunnen raadplegen. In het portaal staat onder andere de correspondentie met de betrokken organisaties (de politie, het Openbaar Ministerie, Slachtofferhulp Nederland, het Centraal Justitieel Incasso Bureau en het Schadefonds Geweldsmisdrijven), informatie over de hulp die slachtoffers kunnen krijgen en de contactgegevens van deze partijen.Slachtofferzaken: online portaal

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page