top of page
  • Foto van schrijverBuro Letselschade

Weer terug, het voelt als thuiskomen.


Hierbij wil ik mezelf graag aan u voorstellen. Mijn naam is Evy Koertshuis en ik ben vanaf april 2023 weer werkzaam bij Rijppaert & Peeters Advocaten. Ja, u leest het goed, weer werkzaam. Ik heb namelijk al eerder stage mogen lopen bij dit advocatenkantoor.

Terugkomen bij Rijppaert & Peeters Advocaten voelt als thuiskomen. De goede sfeer, de ervaring en de deskundigheid van de collega’s heeft ervoor gezorgd dat ik met veel plezier ben teruggekomen toen Mark van Raak en ik weer in contact kwamen.

Tijdens mijn stage was ik werkzaam voor Rijppaert & Peeters Advocaten. Dit keer begin ik als juridisch medewerker binnen de vakgroep Letselschade en Aansprakelijkheidsrecht onder het label Buro Letselschade. Momenteel rond ik mijn Master Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Tilburg af, waarbij mijn scriptie betrekking zal gaan hebben op het onderwerp ‘schokschade’.

Ik woon samen met mijn vriend in Breda en houd van schilderen op canvas, klussen en sporten. Daarnaast maak ik graag verre reizen. In contact komen met mensen, met name met een andere achtergrond, vind ik erg waardevol en verrijkend. Ieder mens is anders, elke cultuur is verschillend. Het menselijke aspect is ook waarom ik voor het vakgebied Letselschade heb gekozen. Het bijstaan van slachtoffers en naasten staat centraal. Elke zaak is anders en alles is op maat. Dat maakt wat mij betreft, dit vak zo interessant en uitdagend. Ik ga er 100% voor en zal me inzetten om het onderste uit de kan te halen voor mijn cliënt.

Heeft u juridische vragen of bent u slachtoffer? Neem dan contact met ons op, zodat wij in uw belang kunnen meedenken. Indien gewenst, kunt u een kosteloos oriënterend gesprek inplannen!


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page