top of page
  • Foto van schrijverBuro Letselschade

Even voorstellen!

Mijn naam is Jolien Husman en ik mag de komende 20 weken deel uitmaken van dit team als student-stagiaire. Graag stel ik me daarom even kort voor.


Ik ben 21 jaar oud en geboren en getogen in Breda. Momenteel zit ik in mijn 4e jaar van de opleiding HBO-rechten te Rotterdam. In het 3e jaar van mijn opleiding heb ik gekozen voor de afstudeerrichting ‘rechtsbijstandjurist’ en ben toen in aanraking gekomen met het letselschade- en aansprakelijkheidsrecht. Dit rechtsgebied sprak mij direct aan.


Slachtoffers moeten zich volledig kunnen richten op hun herstel en zouden zich geen zorgen hoeven te maken over de financiële en juridische kanten van het verhaal. Mij lijkt het daarom erg waardevol om deze zorgen weg te kunnen nemen.


De werksfeer binnen Buro Letselschade (Rijppaert & Peeters Advocaten) spreekt mij ook erg aan. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook tijd voor overleg en een gezellig praatje. Dat vind ik erg belangrijk.


Mijn vrije tijd breng ik veel door met familie en vrienden. Uiteten gaan of een drankje doen sla ik niet snel over. Daarnaast hou ik erg van sporten en actief bezig zijn. Naast dat ik het simpelweg leuk vind, helpt het mij ook om mijn hoofd leeg te maken. In het weekend ben ik dan ook vaak te vinden op de tennisbaan of het hockeyveld.


Deze stage vind ik een mooie uitdaging voor mezelf en ik weet zeker hier veel te kunnen leren. Ik heb er zin in!

61 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page